Για μια νυχτιά/ One Night Stand

Για μια νυχτιά/ One Night Stand

Σεξ της μιας νυχτιάς και το ξημέρωμα της επόμενης μέρας. Η αγουροξυπνημένη κοπέλα και η συνακόλουθη αμηχανία της μέσα στο άγνωστο δωμάτιο, σε ένα φιλμάκι μόλις 4.55 λεπτών!

Όχι,  δεν αφορά τη συνάντηση δυο ανθρώπων που ανταμώνουν, ερωτεύονται και συνευρίσκονται ερωτικά, δεν έχει το διστακτικό άγγιγμα δυο νέων που πρωτοανακαλύπτουν το φύλο τους, δεν εμπίπτει στην κατηγορία της ανδροτραγανίστρας, ώριμης Σαμάνθα του “Sex and the City” αλλά και δεν είναι προϊόν αρρωστημένης αναζήτησης ερωτικού συντρόφου στα μπαρ, όπως σε κείνη την παλιά ταινία των 80’s με τον διφορούμενο τίτλο « Looking for Mr Goodbar”.

Αυτού του είδους το sex πιθανώς να έχει κάτι από το μυστήριο μιας εξερεύνησης σε μέρη απάτητα ή την γλυκιά αγωνία της τυφλόμυγας που παίζαμε μικροί, την περιέργεια της δοκιμής όπως όταν δοκιμάζεις μια εξωτική κουζίνα ή ένα άγνωστο κοκτέιλ, σίγουρα έχει ανεμελιά και γιατί όχι γνήσια, απλή ερωτική επιθυμία!

Αυτού του είδους το sex είναι η κατάληξη μιας ωραίας ή μέτριας βραδιάς σε μπαρ ή σε club, είναι συνήθως λουσμένο στις μπύρες και στο αλκοόλ, μπορεί να είναι παθιασμένο αλλά και όχι, τέλειο, μέτριο ή κακό, ορμητικό ή ζαλισμένο sex με έναν άγνωστο ερωτικό σύντροφο της μιας νύχτας.

Το άδειο βλέμμα της αγουροξυπνημένης κοπέλας στο άγνωστο περιβάλλον ενός δωματίου, δίπλα σε έναν επίσης άγνωστο κοιμισμένο νεαρό, και τα κύματα κοριτσίστικης συστολής που την καταλαμβάνουν όσο συνέρχεται από το hangover και τα κομμάτια του puzzle ενώνονται, αποτυπώνονται υπέροχα σ’αυτό το φιλμάκι των 4,55 λεπτών που με τόση ευαισθησία έχoυν δημιουργήσει δυο τελειόφοιτοι του Πανεπιστημίου του Staffordshire!

 

Κείμενο: Μαριάννα Καραβασίλη

Σημ. Το κείμενο είναι ενημερωμένη έκδοση του άρθρου με τίτλο " Για μια νυχτιά ", δημοσιευμένου στο παλαιό διαδικτυακό περιοδικό peopleandideas.gr

 


Εκτύπωση   Email